Happy Birthday, Aisyah!

It’s my eldest daughter 5th birthday today, 1st September.

Happy Birthday, Nurhusnina Aisyah. We loves you.

Related Posts:

8 Comments

  1. cutenye anak2 ko :) laptop ko pun lawa…matching dgn suasana rumah :P

  2. Happy birthday Nurhusnina Aisyah! Nanti kalau nak self-hosting blog tanya uncle ye. Ha ha! Eh tapi ayah Nurhusnina lagi terer. Dah ada photo gallery!

  3. @dirn: Sorry lah, aku punya camera bukan DSLR, so tak boleh bagi blur-blur itu background.
    @rizal: Hahaha.. nanti kalu nak self hosting boleh la contact uncle Rizal, 5 minit siap complete semua.

  4. mahzan, aku pun takde DSLR…blur2 tu guna gimp je kekeke…

  5. betul tu….uncle rizal, 5 minit siap semua…express…

  6. @Nurhusnina Aisyah
    happy happy birthday :)

    @mahzan
    your eldest son dah 5 yrs old..?
    wow… sikit lagi dah nak masuk sekolah rendah.

    @dirn
    wahhh en dirn kita otai gimp / photoshop rupanya…

  7. @fadzli
    setakat blur effect, apa yg otainye? clickkan aje menu blur :P

  8. happy bday aisyah!..waaa..ur daughter is super-kawaii!! ur house pon cantik!

Leave a Comment



  • recently written