Hello world!

Hahaha mesti korang tak sangka ni.

Related Posts:

20 Comments

  1. aku nak comment dulu..err..nazham nie sapo…

  2. Tak sangka sangka. Tapi tahniah!!!

  3. wah .. cepat sungguh

  4. Teka sapa. Orangnya dah hilang dari depan aku ni.

  5. apera lan .. nak comment dulu tapi tak tahu sape hehehe

  6. alamak…terlambat

  7. dah tau sapo dia…muhahahah…nak no 1st punya pasal…

  8. lepas ni racun jet lak

  9. bagus encik nazham. bagus!

  10. nazham ialah mahzan yang diterbalikkan.. kalau korang tak tau lagi…
    aiyarkkk aku orang ke sepulohh comment….

  11. sapa yg kaya? rizal jugak…

  12. ya … kaya dgn kawan2 …. alhamdulillah :D

  13. So, siapa next?

  14. Next is Jet

  15. Testing tukau nama admin..

  16. “Jarvis, sometimes you gotta run before you can walk.” –> Iron Man!

  17. aku tanya Jet … dia kata “ngehehe” (ni direct quote dari YM ni)

  18. Tu short form. Kalau orang Kelantan cakap camtu maksudnya “tak lama lagi aku tengah plan”

  19. Congrats Ady! Kau sudah berjaya. Syalin.com check it out

  20. Ya… aku sudah berjaya. Muahahahaha gelak jahat.

Leave a Comment



  • recently written